Explipro är ett ungt och växande konsultbolag i Göteborg med en senior profil inom Teknik, IT och Verksamhetsutveckling. Samtidigt som vi har ett fokus på fordonsbranschen är vår strategi att växa inom andra branscher där vi också ser en stor potential.

Vårt naturliga förhållningssätt är hjälpsamhet och enkelhet. Vi gillar att anta utmaningar och hjälper varandra och våra kunder att lösa deras problem. Det är viktigt för oss att du uppskattar våra värderingar och att du är angelägen om att bidra till att vi utvecklas tillsammans. Det är viktigt för oss att ha kul tillsammans och vi tar gärna chansen att träffas även utanför jobbet. Därför anordnar vi regelbundet tillfällen där vi till exempel går på AW, skjuter lerduvor, bowlar eller något helt annat.

Företagskulturen på Explipro är öppen och lösningsorienterad. Vi har ett långsiktigt perspektiv på våra anställda och investerar i kompetensutveckling och individuella karriärplaner. För att komma varandra närmare och gå mot samma mål har vi en årskalender där vi blandar interna möten och utbildning för kontinuerlig utveckling av vår kompetens. 

Om tjänsten
Som Javautvecklare hos oss kommer du över tid att arbeta med varierande typer av projekt inom olika områden beroende på dina intressen, samt din och Explipros utveckling.

Tjänsten kan innebära projekt inom helt ny teknik inom fordon såsom självkörande och uppkopplade bilar eller befintliga system och teknikområden inom andra branscher.

I huvudsak arbetar du direkt i kundens organisation med kundens metoder och arbetssätt. Dina uppdrag kommer att variera i längd, från 3-12 månader eller längre.

Om dig
För att lyckas i rollen som utvecklare hos är det viktigt att du:
- Tycker om att jobba tillsammans med andra
- Brinner för att skapa produkter med användaren i fokus
- Är analytisk och strukturerad
- Är initiativrik och kreativ
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Du stimuleras av utmaningen att i en komplex miljö bidra att till att ta varje projekt i mål i tid och med goda resultat. 
Du har ett stort kundfokus för att lyckas i dina uppdrag och du är en stark ambassadör för Explipro hos våra kunder.

Du har även:
- Minst 2 års tidigare relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av Java(8/EE)
- Databaserfarenhet, SQL eller Oracle
- Erfarenhet av test
- Vana av att arbeta agilt (Scrum, Safe)

Det är även meriterande om du har erfarenhet av något av följande: C#, .NET, PHP, C++, Python, AWS. Har du tidigare arbetat som DevOps är det också meriterande.


Vi rekryterar löpande och behandlar alla ansökningar konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på explipro.com och följ oss gärna på LinkedIn.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast lön.
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/13
Kontakt
  • Jesper Bengtsson, 0737-53 41 45
Publicerat 2018-10-17
Sista ansökningsdag 2018-11-17

Tillbaka till lediga jobb